Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dorpsraad Bijeenkomst 12 Juni 2018 – lokatie Alliance d’Amitié – Jeugland

12 juni 2018 @ 19:00 - 22:00

Op dinsdag 12 juni a.s. wordt er een openbare bijeenkomst georganiseerd door de Dorpsraad in Ulvenhout. De deur gaat om 19.00 uur open; om 19.30 start de bijeenkomst om 21.30 is het einde.

Nieuwe Werkwijze

In lijn met de nieuwe werkwijze, die 18 september 2017 tijdens de Jaarvergadering uitgebreid is toegelicht, zal de Dorpsraad een korte introductie geven. Vervolgens zullen de werkgroepen de stand van zaken met betrekking tot hun respectievelijke thema’s toelichten en hun hulpvraag toelichten. Na de pauze is er de mogelijkheid om met de werkgroepen in dialoog te gaan. We sluiten de avond af met terugkoppeling op de hulpvraag en een drankje.

Werkgroepen

De volgende werkgroepen zullen aanwezig zijn : Kerk, Samen Bouwen (CPO), Dorpswijzer, A58, Pekhoeve. Helaas zijn de werkgroepen Wateroverlast & Loods niet aanwezig. Wel zal er een korte update gegeven worden over de laatste ontwikkelingen.

Nieuw : Gastsprekers !

Na de succesvolle en druk bezochte bijeenkomst in maart jl. hebben we niet stil gezeten rondom ons nieuwe concept. We hebben gemerkt dat het nieuwe concept nog even wennen was rondom het 2e gedeelte “de dialoog”.

Om tijdens de avond hier iets meer duidelijkheid aan te geven, hebben we bedacht om een 2 tal gastsprekers uit te nodigen rondom de pauze. Gastsprekers die een actieve bijdrage leveren aan het thema “Samen Dorp Zijn”.

Het is dan ook fijn om te vermelden dat er 2 gastsprekers bereid zijn en aanwezig zijn om hieraan invulling te geven, te weten: de Ondernemers Vereniging Ulvenhout en Zelfoogst Tuinderij “Wortels in Breda”.  Wij hopen u hiermee daarnaast ook te stimuleren te komen naar de bijeenkomst.

Bent u enthousiast en wilt u ook een keer tijd reserveren op de agenda en past het in het thema Samen Dorp Zijn, stuur dan een email naar: secretariaat@dorpsraadulvenhout.nl

Graag tot 12 juni!

Dorpsraad Ulvenhout

Gegevens

Datum:
12 juni 2018
Tijd:
19:00 - 22:00

Locatie

Alliance d’Amitié
Jeugdland 6
Ulvenhout, Nederland
+ Google Maps