Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dorpsraad Ulvenhout Openbare Bijeenkomst 22 mei 2019 Pekhoeve

22 mei 2019 @ 19:00 - 22:00

Op woensdag 22 mei a.s. wordt er een openbare bijeenkomst georganiseerd door de Dorpsraad in Ulvenhout. De deur van SCC de Pekhoeve gaat om 19.00 uur open; om 19.30 uur start de bijeenkomst welke duurt tot 21.30 uur. 

Werkwijze

De Dorpsraad zal een korte algemene introductie geven. Daarna zullen de werkgroepen de stand van zaken met betrekking tot hun respectievelijke thema’s en vragen toelichten. Na de pauze is er de mogelijkheid om met de werkgroepen/dorpsraad in dialoog te gaan. We sluiten de avond af met een drankje.

Werkgroepen

De volgende werkgroepen zijn momenteel actief : Kerk, Samen Bouwen (CPO), Dorpswijzer, A58, Pekhoeve, Wateroverlast & Loods. U bent van harte uitgenodigd om via ons platform een werkgroep toe te voegen.

Speciaal verzoek voor 22 mei 2019

Deze bijeenkomst zal de stand van zake rondom het Pekhoeve terrein iets uitgebreider worden toegelicht. Er is een plan waarmee we graag verder willen. We nodigen de directe buurtbewoners alsook de inwoners van Ulvenhout op om te komen en uw stem te laten horen.

Gastsprekers

Wij zoeken altijd leuke gastsprekers die een actieve bijdrage willen leveren aan het thema “Samen Ulvenhout Zijn”. Bent u enthousiast en wilt u ook een keer tijd reserveren op de agenda, stuur dan een email naar: secretariaat@dorpsraadulvenhout.nl

Agenda

Deze zal 3 weken voor aanvang bekend gemaakt worden in Nieuwsblad Nieuw Ginneken en op onze website bij evenementen.

Graag tot 22 mei in de Pekhoeve!

Dorpsraad Ulvenhout

Gegevens

Datum:
22 mei 2019
Tijd:
19:00 - 22:00
Evenement Tags:
, ,

Locatie

Pekhoeve
Dorpstraat 94
Ulvenhout, Nederland
+ Google Maps