Eikenprocessierups: Dorpsraad reikt vogelhuisjes uit

De geplande informatieavond over de eikenprocessierups op 18 maart gaat in verband met de Corona maatregelen niet door. Bij goed weer zullen er in de middag van 16.00-18.00 uur en in de avond van 19.30-20.30 wel bouwpakketjes voor mezenhuisjes verstrekt worden aan geïnteresseerde inwoners bij de Boerderij. We hopen dat we op deze manier, ondanks de crisis, een bijdrage kunnen leveren om de processierupsen op een natuurlijke manier te bestrijden. Wanneer je op bezoek komt om een huisje te verkrijgen, hou dan de adviezen met betrekking tot persoonlijke afstand tot anderen in acht. Alvast bedankt.

Informatie over wat de gemeente Breda doet op het gebied van bestrijding vind je hier

Algemene informatie over natuurlijke bestrijding van de eikenprocessierups is te vinden op de website van de GGD