Platte buis uitgesteld, nieuwjaorke ouwe gaat (weer) niet door

Gezien de huidige omstandigheden hebben we besloten om zowel Niewjaorke Ouwe als de uitreiking van de platte buis rond de jaarwisseling niet door te laten gaan.

De achtergrond van deze besluiten is dat we samen dorp willen zijn. Het samenzijn, zeker in grotere gezelschappen, wordt in deze tijden sterk afgeraden. Ook Ulvenhout on Ice heeft helaas moeten besluiten om het evenement dit jaar niet door te laten gaan. We waren van plan om de uitreiking van de platte buis te koppelen aan de nieuwjaarsborrel van Ulvenhout on Ice. Dit samen komen is dus helaas niet mogelijk. We willen bekijken of we de platte buis in 2022 alsnog kunnen uitreiken bij een evenement op een moment dat we wel weer in grotere getalen samen kunnen komen. Nominaties blijven dus welkom. Een nieuwe deadline daarvoor zal te zijner tijd gecommuniceerd worden.