Ontwikkelingen voormalige brandweerkazerne

Eergisteren ontvingen de omwonenden van de voormalige brandweerkazerne aan de Slotlaan een brief van projectontwikkelaar Maas-Jacobs. Hierin worden ze op de hoogte gebracht van de meest recente plannen met betrekking tot de ontwikkeling van het gebied.

De grootste wijziging ten opzichte van de vorige plannen betreft de toevoeging van twee appartementengebouwen in plaats van de tweekappers in het middengebied. Daarnaast zal de huidige vrijstaande woning in het plan behouden blijven.

Voor meer informatie over het plan wordt verwezen naar de website www.slotlaanulvenhout.nl. Tevens wordt de mogelijkheid geboden om vóór 1 juli terugkoppeling te geven door middel van het invullen van het formulier ‘voor omwonenden’ op deze site.

De Dorpsraad zal ook een terugkoppeling sturen, waarin in elk geval aandacht gevraagd zal worden voor:

  • De aan dit plan gekoppelde toekomst van de verenigingsloods
  • Aandacht voor CPO en de CPO deelnemers die al een aantal jaren bij dit plan betrokken zijn
  • De prijsstelling van de woningen, zodat deze aansluit bij de beoogde doelgroep(en)
  • De uitstraling van de bebouwing, passend in de landelijke omgeving