Bezoek wethouder De Bie aan Pekhoeveterrein

Donderdag 9 juli hebben we wethouder Marianne de Bie in klein gezelschap ontvangen bij Boerderij de Pekhoeve. Het bezoek stond in het teken van de realisatie van de nieuwe speeltuin op het Pekhoeveterrein. Na een inleiding over de geschiedenis van het terrein en een toelichting over het Masterplan Pekhoeveterrein door Jan Heestermans heeft Leo Suijker de plannen voor de speeltuin toegelicht. We hadden de hoop in de lente van dit jaar te kunnen starten met de aanleg van de nieuwe speeltuin, maar door Corona zijn de plannen verschoven. Het was goed om van zowel de wethouder te horen dat de financiering voor de speeltuin rond is en dat de werkzaamheden in dit najaar zullen aanvangen. Dit komt goed uit, omdat het een groene speeltuin wordt, waarbij het een ideale tijd van het jaar is om het groen aan te planten. Zodra er zicht is op concrete start van de werkzaamheden, zullen we de omwonenden hierover berichten.